APK: Check uw Cyberveerkracht!

Maak vandaag gebruik van onze aanbieding om 6 weken aan uw netwerk en/of cloud omgeving te laten ‘snuffelen’. Ontdek welke data uw organisatie uitgaat en bekijk dit via ons overzichtelijk forensisch cyberrapport. Na het lezen van ons cyberrapport ontdekken organisaties welke data naar buiten gaat of zelfs lekt! Welke malware ‘slapend’ aanwezig is om later een vernietigend werk te doen! Wees proactief en houd cybercriminelen buiten!

Infecties worden pas na 187 dagen ontdekt!

Anno 2019 hebben veel organisaties nog steeds een misplaatst gevoel van veiligheid, omdat men denkt dat hun organisatie en infrastructuur veilig zijn voor bedreigingen van buitenaf door firewalls en antivirus programma’s. Maar niets is minder waar! De cyberaanvallen worden steeds geavanceerder en malware ‘intelligenter’. Wist u dat infecties pas na 187 dagen (5-6 maanden) gedetecteerd worden? Hierdoor kan schade ontstaan. Denk hierbij aan serieuze datalekken (breaches) of dat data versleuteld is voor cyber criminaliteit.

Uniek aanbod voor het verkrijgen van een beveiligd en privacy-bewust netwerk/cloud omgeving.

Erik legt iets uit over Cyberveerkracht.

Het antwoord! Network Traffic Security Analytics (NTSA)

Als antwoord op alle cyber criminaliteit biedt SYNTYCHE een van de beste oplossingen ter wereld om aanvallen van buitenaf te detecteren: Network Traffic Security Analytics (NTSA) van Bitdefender. De NTSA is van Nederlandse makelij (RedSocks) en wordt via plug en play binnen enkele minuten gekoppeld aan een netwerk en/of cloud omgeving. Deze koppeling kan fysiek of virtueel gebeuren al naar gelang de behoefte van een organisatie. De NTSA is een ‘state of the art’ breach detectie oplossing die tegen alle cyber aanvallen opgewassen is, aanvallen direct detecteert en via een scenario oplost! De enorme response snelheid voorkomt dat schade tot een absoluut minimum wordt teruggebracht.

500 miljoen end points!

De NTSA werkt ‘passief’ en monitort continue een netwerk en/of cloud omgeving zonder dat er een mens aan te pas komt! Dit kan omdat de NTSA gebruik maakt van Artificial Intelligence (AI), aan Machine Learning (zelf lerend) doet en actiegericht Cyber Threat Intelligence toepast. In vergelijking tot haar collega-concurrenten monitort de NTSA al het uitgaande netwerkverkeer (data pakketstromen) van alle end points in een organisatie inclusief IoT en BYOD (Bring Your Own Device). Alle uitgaande pakketstromen worden door de NTSA omgezet in meta data en real time vergeleken met netwerk data. Deze data is afkomstig van meer dan 500 miljoen end points wereldwijd! Alle meta data wordt in het laboratorium van Bitdefender te Den Haag verzameld en geanalyseerd. Dit levert cyber rapportage op die door een Security Officer (SO) en/of Data Protection Officer (DPO) wordt geïnterpreteerd (‘forensisch onderzoek’). Met deze cyber rapportage kan een organisatie, vaak in samenwerking met stakeholders, het security beleid, policies en processen aanpassen. Hierdoor is de NTSA tevens een effectieve managementtool.

Geen netwerkbelasting

De NTSA veroorzaakt geen netwerkbelasting, omdat het geen extra verkeer over het netwerk verzendt. Hierdoor heeft de NTSA geen invloed op de prestaties en betrouwbaarheid van welke IT-infrastructuur dan ook.

  VOORDELEN VAN DE CYBERVEERKRACHT DOOR THREAT – DETECT – RESPOND

  THREAT

  • Bitdefender heeft 63 Malware Intelligence Labs
  • Heuristic engine-detecting van nieuwe, ongeziene bedreigingen
  • Lagere Total Cost of Ownership (TCO) in technische support, training en onderhoud van netwerk/cloud omgeving
  • Via plug-and-play snel te configureren en te koppelen
  • Voorkomt ransome ware 100%
  • Beschermt alle end points incl. IoT en BYOD in het netwerk/cloudomgeving

  DETECT

  • Non-intrusive en APT (advanced persistent threats)
  • NTSA werkt OS onafhankelijk
  • Integreert met alle bestaande security systemen
  • Data retention door analyse van verdacht dataverkeer tot 12 maanden
  • Schaalbaar door IPFIX en NetFlow

  RESPOND

  • NTSA is een krachtig, forensisch security tool voor AVG/GDPR, Security Officer en Data Protection Officer
  • Kan worden ingezet als een strategische management tool
  • Sterke Europese oplossing die gefocust is op Network Egress Monitoring
  • Agentless: verzorgt zichtbaarheid op de veiligheid van alle devices en end points
  • STIX/TAXII support

  Barnsley Council elevates datacenter protection with Bitdefender GravityZone

  Kansas Development Finance Authority keeps out ransomware with ease

  HAN University of Applied Sciences gets top marks for cybersecurity

  Government Employees Health Association fortifies defenses against cyberattacks

  Calcasieu Parish Public Schools shines light on endpoint security