Bitdefender BOX2

Bescherming voor al uw apparaten

Powered by Bitdefender

Schakel de toegang tot Terminal Services (Telnet of SSH) uit wanneer je deze niet gebruikt.

NAS-apparaten (Network Attached Storage) houden kostbare informatie bij. Deze toegewijde units bewaren de meest onvergetelijke foto’s of muziek-verzamelingen en back-ups van belangrijke documenten. En hackers weten dat. NAS-gebruikers zijn al het doelwit geweest van ransomware-operatoren die geconnecteerde apparaten identificeren en brute force-aanvallen uitvoeren om identificatiegegevens te achterhalen. Wanneer ingelogd voeren ze malware uit die de bestanden versleutelt. Vervolgens wordt er geld gevraagd om de bestanden terug te geven. Met de BOX2 ben je veilig. De beveiligingsgadget van jouw thuisnetwerk kan pogingen tot brute force-aanvallen op geconnecteerde apparaten automatisch detecteren en blokkeren. De oplossing identificeert ook standaardidentificatie-gegevens of open diensten zodra een apparaat met het BOX-netwerk verbonden wordt. In de Bitdefender Central app, zoek je je apparaten in de lijst en voer een Kwetsbaarhedenscan uit om de beveiliging van een geconnecteerd apparaat te controleren. Je ontvangt direct de beveiligingsstatus van het apparaat met aanbevelingen en acties.

1

Dubbele beveiliging van uw thuisnetwerk

Blokkeer malware, diefstal van wachtwoorden, identiteitsdiefstal en aanvallen door hackers voor al uw apparaten die met het internet zijn verbonden — zelfs de apparaten waarop geen lokaal antivirusprogramma kan worden geïnstalleerd. Geniet van netwerkbescherming en lokale bescherming voor uw Windows-, Mac-, iOS- en Android-apparaten, thuis en onderweg. Nu met VPN inbegrepen.

3

Full Power

Bitdefender BOX wordt geleverd met hoogwaardige hardware voor een bliksemsnelle verbinding en vrijwel onmiddellijke respons op alle bedreigingen.

2

Flexibel Ouderlijk toezicht

Blijf op de hoogte van de online activiteiten van uw kinderen. Zorg dat ze veilig surfen en beheer hun schermtijd, zodat er voldoende tijd overblijft voor het gezin.

4

Bekroonde technologie

Bitdefender is wereldleider op vlak van computer- en internetbeveiliging. Geniet van een volledige bescherming, ondersteund door krachtige en innoverende technologieën die erkend worden door de meest vertrouwde testlabs en daarvoor reeds verschillende prijzen ontvingen.

ihealth_SYNTH spiegel

SYNTH zegt: “De Box2 beschermt alles waar u van houdt. Overal.”

Eén toepassing, om alles te beheren. Intuïtief en makkelijk te gebruiken

Start de configuratie met de App

Om uw nieuwe Bitdefender BOX te configureren, downloadt en installeert u eerst de Bitdefender Central App.

Hoe configureert u uw nieuwe Bitdefender BOX2?

Deze gids toont u hoe u uw thuisnetwerk beveiligt en al uw apparaten die met het internet zijn verbonden, beschermt, van laptops en smartphones tot slimme vergrendelingen, webcams, smart televisies en gaming consoles

Indien u een router gebruikt die door uw internetprovider werd geleverd

Indien u een router gebruikt die door uw internetprovider werd geleverd

Klik hier voor de video-instructies.
Indien u een persoonlijke router gebruikt

Indien u een persoonlijke router gebruikt

Klik hier voor de video-instructies.
Indien u Bitdefender BOX als een beveiligde standalone router gebruikt

Indien u Bitdefender BOX als een beveiligde standalone router gebruikt

Klik hier voor de video-instructies.

Technische vereisten:

Zorg, voordat u van start gaat, dat de volgende items beschikbaar zijn:

  • Een actieve internetverbinding
  • De gebruikersnaam en het wachtwoord van uw wifi
  • De inloggegevens voor uw router
  • Een mobiel toestel met iOS of Android voor de configuratie