Cyber security expert

Een cyber security expert zoals SYNTCHE zorgt ervoor dat digitale beveiliging van uw bedrijf in orde en up to date is. De online beveiligers doen er alles aan om uw servers te beschermen tegen aanvallen van buitenaf. Wilt u er écht zeker van dat uw dossiers, betaalgegevens en uw klantenbestand niet in verkeerde handen vallen? Schakel dan de hulp in van een cyber security expert.

Het aftellen naar AVG is begonnen …

WIJ MAKEN U AVG COMPLIANT

Feiten over Privacy/Security en SYNTYCHE

Meest gemelde datalekken: Gezondheid en Welzijn0%
Meest gemelde datalekken: Financiële dienstverlening0%
Meest gemelde datalekken: Openbaar Bestuur0%
30

Dagelijkse datalekken

95

Community Leden (offline + online)

2300

Datalekken tot Maart 2017

4

Strategische Opleiders en Partners

120

Meldtijd datalek in uren

8

SYNTYCHE Teamleden

De cyber security expert houdt online een oogje in het zeil

Wanneer u een eigen bedrijf heeft, is de kans groot dat u zich uitstekend beschermd om ongewenste gasten buiten de deur te houden. Een goed slot, een stevig hek en een alarminstallatie zorgen er dan voor dat niemand het pand kan betreden. Maar hoe goed beschermt u uw digitale bestanden? Doordat gegevens tegenwoordig veelal digitaal worden opgeslagen, is het beschermen van die bestanden net zo belangrijk – misschien nog wel belangrijker – als het beschermen van uw pand.

Denk aan de regels op het gebied van AVG

Met onze cyber security expert weet u zeker dat u de digitale touwtjes in handen heeft. Maar er is meer. Zorg er daarnaast ook voor dat u zich aan de Europese wet- en regelgeving op het gebied van AVG houdt. Dan weet u zeker dat u uw digitale bestanden maximaal beschermd. Wilt u er zeker van zijn dat uw werkzaamheden vlekkeloos verlopen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)79 7999 777 of vul het contactformulier in. Schakel de hulp van onze cyber security expert in en ga vooruit.

WIJ MAKEN U AVG COMPLIANT

In vier unieke stappen naar Privacy Accountability

item showcase image

Gefaseerde en duidelijke projectaanpak door DPO’er/FG'er

Audit trail, zicht op documenten en registers

Jaarlijkse controle op je Privacy Compliancy status

Via onze Community up to date blijven

Is er leven na AVG? Ja zeker! Met onze abonnementen beschikt u over een Privacy Administratie en borgt u constant uw Privacy status in het bedrijf.

Gedurende ieder AVG project geeft SYNTYCHE klanten 24/7 inzage in de status van project, tijd en budget.

We bieden onze leden en klanten de mogelijkheid om te groeien in kennis en deskundigheid. Immers toegepaste kennis is kracht!

Onze Privacy Professionals aan het woord