Houd cyber criminelen buiten!

Maak vandaag gebruik van onze aanbieding om 4 weken aan uw netwerk en/of cloud omgeving te laten ‘snuffelen’. Ontdek welke data uw organisatie uitgaat en bekijk dit via ons overzichtelijk forensisch cyber rapport.

Na het lezen van ons cyber rapport ontdekken organisaties welke data naar buiten gaat of zelfs lekt! Welke malware ‘slapend’ aanwezig is om later een vernietigend werk te doen! Wees proactief en houd cyber criminelen buiten!

Uniek aanbod voor het verkrijgen van een beveiligd en privacy-bewust netwerk/cloud omgeving via Bitdefender’s Network Threat Security Analytics (NTSA).

Maar eerst even iets over de NTSA!

Infecties worden pas na 187 dagen ontdekt!

Anno 2019 hebben veel organisaties nog steeds een misplaatst gevoel van veiligheid, omdat men denkt dat hun organisatie en infrastructuur veilig zijn voor bedreigingen van buitenaf door firewalls en antivirus programma’s. Maar niets is minder waar! De cyberaanvallen worden steeds geavanceerder en malware ‘intelligenter’. Wist u dat infecties pas na 187 dagen (5-6 maanden) gedetecteerd worden? Hierdoor kan schade ontstaan. Denk hierbij aan serieuze datalekken (breaches) of dat data versleuteld is voor cyber criminaliteit.

Het antwoord! Network Traffic Security Analytics (NTSA)

Als antwoord op alle cyber criminaliteit biedt SYNTYCHE een van de beste oplossingen ter wereld om aanvallen van buitenaf te detecteren: Network Traffic Security Analytics (NTSA) van Bitdefender. De NTSA is van Nederlandse makelij (RedSocks) en wordt via plug en play binnen enkele minuten gekoppeld aan een netwerk en/of cloud omgeving. Deze koppeling kan fysiek of virtueel gebeuren al naar gelang de behoefte van een organisatie. De NTSA is een ‘state of the art’ breach detectie oplossing die tegen alle cyber aanvallen opgewassen is, aanvallen direct detecteert en via een scenario oplost! De enorme response snelheid voorkomt dat schade tot een absoluut minimum wordt teruggebracht.

500 miljoen end points!

De NTSA werkt ‘passief’ en monitort continue een netwerk en/of cloud omgeving zonder dat er een mens aan te pas komt! Dit kan omdat de NTSA gebruik maakt van Artificial Intelligence (AI), aan Machine Learning (zelf lerend) doet en actiegericht Cyber Threat Intelligence toepast. In vergelijking tot haar collega-concurrenten monitort de NTSA al het uitgaande netwerkverkeer (data pakketstromen) van alle end points in een organisatie inclusief IoT en BYOD (Bring Your Own Device). Alle uitgaande pakketstromen worden door de NTSA omgezet in meta data en real time vergeleken met netwerk data. Deze data is afkomstig van meer dan 500 miljoen end points wereldwijd! Alle meta data wordt in het laboratorium van Bitdefender te Den Haag verzameld en geanalyseerd. Dit levert cyber rapportage op die door een Security Officer (SO) en/of Data Protection Officer (DPO) wordt geïnterpreteerd (‘forensisch onderzoek’). Met deze cyber rapportage kan een organisatie, vaak in samenwerking met stakeholders, het security beleid, policies en processen aanpassen. Hierdoor is de NTSA tevens een effectieve managementtool.

Geen netwerkbelasting

De NTSA veroorzaakt geen netwerkbelasting, omdat het geen extra verkeer over het netwerk verzendt. Hierdoor heeft de NTSA geen invloed op de prestaties en betrouwbaarheid van welke IT-infrastructuur dan ook.

Over Bitdefender

Met een wereldwijd netwerk van 500 miljoen machines beschikt Bitdefender over ‘s werelds grootste delivery-infrastructuur voor beveiliging. Bitdefender voert 11 miljard beveiligingscontroles per dag uit en detecteert zelfs de nieuwste dreigingen al binnen 3 seconden na hun verschijning, waar ook ter wereld. Dit zorgt voor efficiënte anticipatie en eliminatie van alle cyber dreigingen. Door middel van innovatie heeft Bitdefender niet alleen het vertrouwen van particulieren en bedrijven in meer dan 150 landen gewonnen, maar ook tientallen gerenommeerde prijzen en onderscheidingen. Bitdefender heeft Redsocks in 2018 overgenomen. SYNTYCHE is sinds 2018 Bronze Partner van Bitdefender.

Over SYNTYCHE

SYNTYCHE levert cyber security en privacy oplossingen voor corporates (100 – 1000 medewerkers) en het MKB. SYNTYCHE werkt met een 60tal professionals in geheel de Benelux. Onze klanten bevinden zich onder meer in de volgende sectoren: woningbouw, hospitality, marketing, medisch, zorg en personele dienstverlening.

VOORDELEN VAN DE NTSA DOOR THREAT – DETECT – RESPOND

THREAT

 • Bitdefender heeft 63 Malware Intelligence Labs
 • Heuristic engine-detecting van nieuwe, ongeziene bedreigingen
 • Lagere Total Cost of Ownership (TCO) in technische support, training en onderhoud van netwerk/cloud omgeving
 • Via plug-and-play snel te configureren en te koppelen
 • Voorkomt ransome ware 100%
 • Beschermt alle end points incl. IoT en BYOD in het netwerk/cloudomgeving

DETECT

 • Non-intrusive en APT (advanced persistent threats)
 • NTSA werkt OS onafhankelijk
 • Integreert met alle bestaande security systemen
 • Data retention door analyse van verdacht dataverkeer tot 12 maanden
 • Schaalbaar door IPFIX en NetFlow

RESPOND

 • NTSA is een krachtig, forensisch security tool voor AVG/GDPR, Security Officer en Data Protection Officer
 • Kan worden ingezet als een strategische management tool
 • Sterke Europese oplossing die gefocust is op Network Egress Monitoring
 • Agentless: verzorgt zichtbaarheid op de veiligheid van alle devices en end points
 • STIX/TAXII support

Klanten zijn o.a.:

 • TUI
 • Anadolubank
 • Airmiles
 • Finabank

Voor een technische uitleg van de NTSA bekijk onderstaand filmpje