Cybersecurity specialist nodig?

Cybersecurity specialist (ISO)

Cybersecurity is actueel en wordt steeds belangrijker! Dit komt door de digitalisering en de toenamen van cyberaanvallen op netwerken en cloud omgevingen. De ISO helpt organisaties met de weerbaarheid en analyses van netwerken, clouddiensten, end points, IoT (Internet of Things) en Bring Your Own Device (BYOD) te controleren en te testen op aanvallen van buiten af. De ISO werkt preventief door de Gouvernace, Risc en Compliancy (GRC) op orde te houden via Beleid en Policy. De weerbaarheid kan worden getest door zogenaamde penetratietesten. Hierbij wordt via Ethical Hacking een aanval gesimuleerd. Aan de hand van de resultaten kan de organisatie maatregelen nemen.

iHealth Cyberabonnement

Naast de detachering van een ISO bestaat de mogelijkheid dat een organisatie gebruik maakt van het iHealth Cyberabonnement van SYNTYCHE. Hierbij wordt actieve network monitoring gedaan en aan Endpoint Protection (EPP). Tevens kan de organisatie beschikken over actuele cyberrapporten of over de assistentie van een security specialist indien er een actuele aanval gaande is (TL1 en TL2 -ThreatLevel 1 en 2). De security specialist werkt dan samen met de ISO. Meer over onze iHealth Cyberabonnement treft u aan op onze home onder de kop Abonnement.

Cyberveerkracht

Daarnaast bestaat de mogelijkheid om kan een organisatie een steekproef uitvoeren om te onderzoeken wat de cyberveerkracht is. SYNTYCHE plaatst een snuffelaar (probe) in het netwerk en meet, monitort en controleert gedurende vier (4) weken alle uitgaande data. Deze data wordt real time vergeleken met de data van 500.000 end points wereldwijd en via een cyberrapport verwoord. Met dit rapport kan de organisatie passende maatregelen treffen.

WILT U MEER INFORMATIE?

Vul onderstaand contactformulier dan in, dan nemen wij contact met u op.