DPO of FG nodig?

Data Protection Officer (DPO)

Op projectbasis kan een DPO bij een organisatie gedetacheerd worden. De DPO helpt de organisatie AVG proof te maken. Gedurende deze detachering wordt stapsgewijs de AVG status bereikt. Men werkt o.a. aan de procedures, registers en verklaringen. Aan het einde van het project wordt het logo afgegeven “Audited by SYNTYCHE” om aan te geven dat de organisatie aan haar Privacy status heeft gewerkt.

AVG Proof Audited By SYNTYCHE

Functionaris Gegevensbescherming (FG)

Wanneer de AVG Proof status is bereikt, is het nodig om de Privacy status te borgen. Borging gebeurt door een FG. Deze wordt via een kwartaalabonnement vast ingehuurd. Het abonnement omvat ondermeer het afhandelen, beoordelen en melden van datalekken binnen 72 uur aan de Autoriteit Persoonsgegevens (AP). Ook beantwoordt de FG vragen van management, werknemers en leveranciers. Bij eventuele jurisprudentie bekijkt de FG of bepaalde aanpassingen nodig zijn in bijvoorbeeld procedures of het Verwerkingenregister. De FG werkt met een officieel FG-nummer dat is verkregen via de AP.

Abonnement SYNTYCHE Privacy Administratie (S.P.A.)

Naast de detachering van een DPO bestaat de mogelijkheid dat de DPO een organisatie assisteert om haar privacy administratie op te zetten en te vullen waarbij gebruik gemaakt wordt van het online privacy platform van SYNTYCHE: SYNTYCHE Privacy Administratie (S.P.A.). S.P.A. wordt via een maandabonnement beschikbaar gesteld. Meer over onze SYNTYCHE Privacy Administratie (S.P.A.) zie: Abonnement.

7 VOORDELEN OM SYNTYCHE ALS PARTNER TE HEBBEN

  • Gedegen projectaanpak
  • Gecertificeerde Privacy Professionals
  • Projectbegeleiding door Field Managers
  • 24/7 inzicht van de uren via een online portaal
  • Awearness
  • Abonnement voor eigen privacy administratie
  • Borging AVG status via inhuur van een vaste FG

WILT U MEER INFORMATIE?

Vul onderstaand contactformulier dan in, dan nemen wij contact met u op.