Verwerkingsregister Autoriteit Persoonsgegevens

In het verwerkingsregister voor de Autoriteit Persoonsgegevens staat informatie over de persoonsgegevens die u verwerkt. Voor veel bedrijven is het vanaf het ingaan van de AVG wet verplicht om dit register op te stellen. Is het ook voor uw bedrijf verplicht om volgens de Autoriteit Persoonsgegevens een verwerkingsregister op te stellen? Dat is afhankelijk van de omvang van uw bedrijf en het type gegevens dat u verwerkt. Met de hulp van SYNTYCHE is uw verwerkingsregister altijd op orde.

Het aftellen naar AVG is begonnen …

WIJ MAKEN U AVG COMPLIANT

Feiten over Privacy/Security en SYNTYCHE

Meest gemelde datalekken: Gezondheid en Welzijn0%
Meest gemelde datalekken: Financiële dienstverlening0%
Meest gemelde datalekken: Openbaar Bestuur0%
30

Dagelijkse datalekken

95

Community Leden (offline + online)

2300

Datalekken tot Maart 2017

4

Strategische Opleiders en Partners

120

Meldtijd datalek in uren

8

SYNTYCHE Teamleden

In deze gevallen moet u een verwerkingsregister voor de Autoriteit Persoonsgegevens opstellen

Heeft u een organisatie waar meer dan 250 medewerkers werkzaam zijn? In dat geval bent u verplicht om een register van verwerkingsactiviteiten bij te houden. Zijn er minder dan 250 medewerkers in uw organisatie werkzaam? Dan moet u in sommige gevallen een verwerkingsregister Autoriteit Persoonsgegevens opstellen. Dit is verplicht indien u gegevens verwerkt:

  • Waarvan de verwerking niet incidenteel is.
  • Die een hoog risico inhouden voor de rechten en vrijheden van de personen van wie u persoonsgegevens verwerkt.
  • Die vallen onder de categorie bijzondere persoonsgegevens. Denk hierbij aan godsdienst, gezondheid, politieke voorkeur en strafrechtelijke gegevens.

 

Bent u aan de hand van bovenstaande eisen van de Autoriteit Persoonsgegevens niet zeker of het voor uw onderneming noodzakelijk is om een verwerkingsregister op te stellen? Neem dan gerust contact op met SYNTYCHE. Dan ontvangt u persoonlijk advies.

Geef uw privacy administratie uit handen

Bij het verzorgen van uw privacy administratie komt heel wat kijken. Om u hierbij te helpen, bieden wij hiervoor een abonnement aan. Voor een abonnementsprijs per maand, per gebruiker en per organisatie maken we de processen van gegevensverwerking transparant. Ook is het mogelijk privacy audit trails te overleggen aan de Autoriteit Persoonsgegevens. Gebruikmaken van deze dienstverlening? Of heeft u vragen? Neem contact met ons op door te bellen naar +31 (0)79 7999 777.

WIJ MAKEN U AVG COMPLIANT

In vier unieke stappen naar Privacy Accountability

item showcase image

Gefaseerde en duidelijke projectaanpak door DPO’er/FG'er

Audit trail, zicht op documenten en registers

Jaarlijkse controle op je Privacy Compliancy status

Via onze Community up to date blijven

Is er leven na AVG? Ja zeker! Met onze abonnementen beschikt u over een Privacy Administratie en borgt u constant uw Privacy status in het bedrijf.

Gedurende ieder AVG project geeft SYNTYCHE klanten 24/7 inzage in de status van project, tijd en budget.

We bieden onze leden en klanten de mogelijkheid om te groeien in kennis en deskundigheid. Immers toegepaste kennis is kracht!

Onze Privacy Professionals aan het woord